Kedves Látogatónk!

Kérlek engedd meg, hogy bevonjunk egy kicsit a mi csapatunk adventi készülődésébe.

Csapatunk adventi készülődésének minden évben 2 oldala van, egyrészről készülünk, hogy együtt is ünnepeljünk, másrészről mindig igyekszünk egy kiemelt csoportnak adományokat gyűjteni.

Az adventi készülődésre a fácskáink már feldíszítve várják a nálunk már minden évben hagyományosnak számító kedves gondolatokat, amiket egymásnak adunk az ünnep alkalmából :) Immár negyedik éve készülnek névre szóló kedves gondolat tárolók, minden évben kicsit más és minden évben saját kezűleg készülnek. A tárolókba (amelyek idén szív alakúak) beletesszük az egymásnak szánt kedves gondolatokat és ezeket együtt a karácsonyi ünnepségünkkor bontjuk ki. Egymásra gondolva, a pozitívra fókuszálva készülünk az ünnepre, nem csak otthon hanem a csapattal a laborokban is :)

Idén mi is csatlakoztunk a PTE ETK felhívásához, akik nassolni valókat gyűjtenek az egészségügyben dolgozók számára (a felhívás részleteiről a fenti linket lehet további információhoz jutni), úgy éreztük idén a járványhelyzet miatt kiemelten nagy súly nehezedett az egészségügyben dolgozó kollégákra és néhány aprósággal szeretnénk nekik kedveskedni, hátha egy kicsit szebbé tehetjük nekik az ünnepet. A felhíváshoz bárki csatlakozhat :)

 

Ezúton kívánunk mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,

a TNRG csapata